Julehilsen

Julehilsen

Publisert av Per-Arild Rasmussen den 19.12.21.

Kjære veteraner, familiemedlemmer og andre støttespillere.


Da var vi der igjen. Der hvor vi håpet og trodde vi ikke skulle være når vi gikk inn i årets siste måned. Vi nærmer oss nå to år med det vi kan kalle en unntakstilstand. Tall og statistikker fra utlandet kan tyde på at vi fremdeles har et stykke og gå før alt skal bli normalt igjen.
Under fjerne himmelstrøk har mange av oss feiret jul uten familie og tradisjoner rundt oss. På mange måter følt på den unntakstilstanden vi nå kjenner på, men har sluppet unna forventningene som treffer oss når vi er hjemme.
Forventninger både fra små og store som skal innfris; tradisjoner, historier, familier som skal samles, mat, duker som skal strykes, sølvtøy osv., osv..... Noen melder seg ut av alt dette og reiser utenlands i juletiden og andre igjen gjør ingen av delene, er alene.
Det er forskjell på å være alene og å være ensom. Men noen av oss er ufrivillig alene, ensom i Julehøytiden. Julen skal være fylt av håp, tro, raushet og tid for ettertanke.


Jeg ønsker dere alle en god jul med alt det som hver og en av dere forventer av jule-høytiden. Vær litt oppmerksom, og se dere litt rundt, om der er noen som trenger en liten håndsrekning for å få oppfylt sine forventninger.      Til sist: Alt skal bli bra.

God Jul og Godt Nyttår !

 

Frank Ove Eriksen

Leder NVIO Avd. B&O