Tirsdagscafe ettermiddag

Tirsdagscafe ettermiddag

05.07.21 13:55 av Per-Arild Rasmussen

Da setter vi i gang med åpent på Tirsdager nå i Juli for intopsveteraner med venner og familie på Veteranenes Hus, Kronstad Hovedgård klokken 1400-1900. Det er fullt mulig å komme innom på hvilket som helst tidspunkt i dette tidsrommet når det passer! Dette er et ekte lavterskeltilbud der man kan få en kopp kaffe og noe enkelt å bite i, TV-titting, en prat eller få informasjon om tilbud til intopsveteraner. Hvis været tillater det kan vi sitte ute og kanskje sette på en grill. Ser deg der?

Les mer
Medalje tildeling

Medalje tildeling

19.12.20 18:41 av Per-Arild Rasmussen

Vår formann skriver: I dag hadde jeg gleden og æren av å forestå tildeling av FSJs medalje for Internasjonale operasjoner til Veteran Johannes Solheimsnes. Han ble også tildelt Tysklandsbrigadens Veteranforenings medalje. Den lille seremonien foregikk på Røde kors Sykehuset i Bergen

Les mer
Avlysning arrangementer

Avlysning arrangementer

12.03.20 11:40 av Per-Arild Rasmussen

På bakgrunn av den usikre rådende situasjonen og de restriksjoner som Bergen kommune har innført, og innfører fortløpende, har styret i NVIO B&O fattet følgende vedtak: Alle arrangementer i regi av NVIO B&O er avlyst ut april måned. Dette gjelder Veterankafe på tirsdager, Veteranmøter på 3dje torsdag i måneden, Veterantreff i Shelteret og Veterantreffet på Zaccariasbryggen. Det samme gjelder arrangementer i samarbeid med andre, som konsert med Veterans Rock og konferansen med Blåkors. Treningsturene fra Flesland til sentrum er foreløpig ikke avlyst siden dette forgår ute og det ikke er så mange som deltar og vi har mulighet til å holde litt avstand til hverandre.

Les mer