Familietur til Vesle Skaugum

Familietur til Vesle Skaugum

Publisert av Per-Arild Rasmussen den 07.04.21.

Deltagerne hadde en fin tur og fra Bernt Gustav Jakobsen har vi fått denne rapporten.

Da er vi kommet tilbake fra et svært kjekt opphold på "Vesle Skaugum". 

Utrolig mye positivt å si og fantastisk hyggelelig vertskap, det samme sies om alle de andre besøkende. 

Lørdagskvelden var vi mange samlet i stua og det var artig å se hvor gode vi alle var på våre tips mhp TV programmet "Alle mot 1". 

Maten fortreffelig, smakte aldeles vidunderlig etter skitur øktene. 

 

Vi har vært mange steder på ski, både innenlands samt utlandet. Men aldri har vi vært i nærheten av flottere skiløyper enn vi fant her. På hvert skikryss var det skilter som viste hvilke turer en kunne ta, inkludert lengde samt vanskelighetsgrad. Videre var det også oversiktsbilde som viste de forskjellige turene. Og hver morning ble løypene nypreparert, helt fantastisk. 

Noen av de besøkende brukte også slalomløypene bare noen få hundre meter bortenfor Vesle Skaugum. 

Vi kan også se for oss at det må være et utrolig fantastisk sted om sommeren, fiske, gå eller sykkelturer i de mange flotte sommerløypene. Oppsummert så er det like mange flotte tiltak sommer som vinter. 

Mannskapet på "Little Norway" hadde 3 svartbjørner, hvorav 1 binne og 2 hannbjørner ble sendt til Norge. Mange utrolige historier er å lese om disse bjørnene som kom til Norge, rømning etc., etc. 

Oppsummert: Et fantastisk flott og hyggelig sted, men neste gang vil vi nok satse på minimum 3 overnattinger slik at vi får 2 hele dager på ski vinterstid eller terrengsykkel tur /fiske om sommeren. Og det er anbefalingen vi vil gi til kommende gjester. 

Mer om Vesle Skaugum kan leses her:

https://vesleskaugum.no