En oppsumering av månden som har gått

En oppsumering av månden som har gått

Publisert av Per-Arild Rasmussen den 14.04.20. Oppdatert 20.04.20.

I medio  mars fikk vi forespørsel om å stå trafikkvakt på legevakten som ble utført veldig bra av våre veteraner.

                                                                                                   Frode Nilsson var en av mange som stilte opp

 

Vår formann skrev dette på Facebook etter ent oppdrag:

Ærede Veteraner, uansett tilhørighet
I nesten 2 uker har veteraner fra internasjonale operasjoner tatt samfunnsansvar og påtatt seg oppgaver ved Bergen Legevakt. Likeså mange andre institusjoner i samfunnet kom korona-viruset og de påfølgende tiltakene overraskende på Bergen Legevakt. Det at veteranene stod fram som en ressurs i samfunnet og støttet Legevakten i den første hektiske tiden var til stor hjelp. Legevakten kan ikke få fullrost den hjelpen de fikk i denne initialfasen. Bergen Legevakt, med Bergen Kommune, har nå etablert sitt eget mottakssystem for testing av korona-viruset. Dette betyr at oppdraget nå er terminert. Jeg vil rette en stor takk til alle de som uselvisk stilte opp i både regn, sludd og sol når fellesskapet trengte det.
Tusen takk

 

Forsvaret avlyste dessverre norsk militærdeltagelse til Nijmegen marsjen men marsjgruppen har ikke lagt på latsiden heller da det var tillatt å trene i små grupper. Vi har og kommer til å gjennomføre søndagsturer fra Flesland til sentrum hver søndag fremover. De fleste som var påmeldt til marsjen i år blir med neste år.

                          

 

Siden vi ikke kan møtes så mange fysisk så startet vi fra begynnelsen av april opp med digital veterancafe tirsdager og torsdager.

Her har det vært varierende deltagelse med mellom 4 til 10 deltagere på det meste. Dette vil vi fortsette med til vi igjen kan møtes i større grupper.

Vi håper selvsagt at det ikke vil bli så lenge til men i første omgang er alle aktiviteter avlyst frem til sommeren.